Slip Bibelen løs afsluttet - Hjemmesiden fortsætter!

Slip Bibelen løs afsluttet – Hjemmesiden fortsætter!

Vi er nu færdige med vores fire år lange rejse gennem Bibelen. Det har været spændende og berigende at få åbnet hele Bibelens budskab til os i dag.

Hjemmesiden vil fortsætte på ubestemt tid som et ressourcested. I kursusplanen vil du kunne finde alle de tilgængelige oplæg som lydfiler (mp3) og lektionsnoter som dokumenter (pdf). Bemærk, at du kan skifte mellem de forskellige kursusår øverst på siden.

Desuden kan du finde bibelnoter for hele bibelen som en hjælp til Bibelen. Alle noter er endnu ikke lagt ind, men det vil ske i nærmeste fremtid.

Endelig er du meget velkommen til at stille spørgsmål eller tage kontakt til os.

Omtale i Kristeligt Dagblad

Ugeavisen Kristeligt Dagblad har også lavet en artikel om Slip Bibelen Løs. Læs den her

Omtale i Udfordringen

Ugeavisen Udfordringen har lavet en artikel om Slip Bibelen Løs. Se her