Sidste aften d. 14. maj!

Tirsdag den 14. maj er den sidste aften i Slip Bibelen Løs! Det foregår kl.. 19.30 i Jacobskirken, Thorsgade 40.

Det er naturligt nok bibelens sidste bog, Johannes’ Åbenbaring, der er aftenens tekst.

Bogen beskriver de syner fra Jesus som apostlen Johannes modtog mens han var fange på øen Patmos.

Synerne beskriver verdens gang lige fra den første kristne tid og frem til endetiden, når Jesus kommer igen. Men også tiden derefter, dvs helt ind i evigheden!

Kom og hør hvordan det hele ender og hvad det betyder for os i dag.

Louis Nielsen vil gennemgå bogen gennem to oplæg. Mellem oplæggene vil der være en kaffepause. Vi slutter kl 21. Alle er meget velkomne! Gratis adgang

Lydoptagelser og noter

Lydoptagelserne og noterne fra d. 15. januar og 12. februar samt noter fra 12. marts er nu lagt ind under kursusplanen.

Omtale i Krist‹eligt Dagblad

Ugeavisen Kristeligt Dagblad har også lavet en artikel om Slip Bibelen Løs. Læs den her

Omtale i Udfordringen

Ugeavisen Udfordringen har lavet en artikel om Slip Bibelen Løs. Se her