Om Os

Formål

• Ønsker du at danne dig et overblik over Bibelens budskab – og finde en sammenhæng mellem dens bøger?
  • Vil du gerne vide mere om kristendommen, som er grundlaget for den danske kultur?
  • Kunne du tænke dig selv at læse i Bibelen og opdage, hvad den siger dig?
  • Vil du gerne vide, hvorfor Bibelen er den mest udbredte bog i verden?

Indhold

Frikirkeligt Forum i Odense tilbyder fra efteråret 2009 et gratis kursus: ’Slip Bibelen Løs’. Det vil foregå én aften om måneden i én af byens frikirker.

I løbet af 4 år ønsker vi at ’slippe Bibelen løs’, dvs arbejde os gennem alle Bibelens bøger (Se kursusplan). Målet er at give en oversigt over den enkelte bog og en samlet ’værktøjskasse’, der gør alle i stand til at læse Bibelen med forståelse og indsigt.

Kurset er tilrettelagt for alle interesserede, også selv om man ikke er vant til at komme i kirke og ikke kender noget til Bibelen i forvejen. Erfarne bibellæsere vil dog også kunne få gavn og ny indsigt af kurset.

Til hver kursusaften vil der blive lavet et A4-ark med en oversigt over aftenens emner/bøger (Se kursusplan). Disse sider vil ved kursets afslutning blive udgivet i bogform.

Kurset er som sagt gratis og tilmelding er ikke nødvendig. Det er også muligt at få udbytte af kurset, selvom man ikke kan deltage alle aftenerne. Skulle du gå glip af en aften, kan du lytte til lydoptagelsen (Se kursusplan).

Forløbet af en kursusaften

Hver aften begynder kl 19.30 og slutter kl 21.00. Der vil være to indlæg på hver ca ½ time med en kaffepause imellem. Hvert indlæg vil give et overblik og baggrund for den bibelske tekst, men også gøre teksten aktuel i forhold til vores liv i dag.

Hjerteligt velkommen!

All Copyright Are Reserved by Daab i Folkekirken